Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Navigatie sluiten

Een ervaren speler op het gebied van sloopwerken, asbestsanering, containerservice, recycling, betonboor- en zaagwerk en gevelrenovatie

MDR (Maton-de Rooy B.V.) Sloopwerken is een middel groot sloop bedrijf uit Waalwijk met de diverse facetten in eigen beheer, waardoor wij met zorg van A tot Z de gewenste werkzaamheden kunnen oppakken en uitvoeren.  Op die manier zijn wij inzetbaar voor elk formaat project — van kleine renovaties tot het totaal slopen van opstallen. Deze werkzaamheden voeren wij uit volgens de richtlijnen van ons SVMS-007 sloopcertificaat.
Veiligheid, duurzaamheid, en milieu zijn bij ons belangrijke begrippen.

Asbestverwijdering

Met onze asbest afdeling voeren wij ,onder het asbest certificaat, de asbestwerkzaamheden behorende bij de sloop uit maar ook asbest verwijderingen voor mutatie onderhoud voor de diverse woningstichtingen, bouwaannemers en particulieren nemen wij aan.

Bodemsanering
Met onze eigen R-DLP gecertificeerde mensen kunnen wij elke bodemsanering voor u uitvoeren onder het BRL 7000 certificaat.

Gevelrenovatie (Topgevels)

Met onze Gevelafdeling (Topgevels) zijn wij in staat om diverse gevel-werkzaamheden uit te voeren. Denk aan het vervangen van voegwerk, reiniging, en impregneren.

Milieustraat

Daarnaast beschikken wij over een eigen milieustraat met daarbij een landelijke dekking om zo met de diverse partners containers te kunnen plaatsen door heel Nederland. 

Onze vakmensen leiden vakmensen op

Erkend leerbedrijf

Bij Maton-de Rooy B.V. zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde en deskundige medewerkers, die zelf op hun beurt op zoek zijn naar een baan met uitdaging, afwisseling en een gezellig team.

Wij investeren in onze medewerkers, geven hen de tools en handvaten om het beste uit zichzelf te halen. Wij zijn met trots gecertificeerd als erkend leerbedrijf.