Betonboren- en zagen

Ook voor betonboren- en zagen kun je bij Maton de Rooy terecht. Zo gebruiken we diamantboringen voor het doorvoeren van leidingen in vloeren, wanden en fundaties en voor bijvoorbeeld onderzoek aan wallen, kademuren en wegen. Zijn de uitsparingen rechthoekig? Dan wordt er niet alleen geboord maar ook gezaagd: krimpnaden in een betonvloer, aanhechtingen tussen oud en nieuw, het strak afzagen van vloereinden, het inzagen van raam- en deurkozijnen, etc. Op wegen of vloeren wordt gebruik gemaakt van de betonbandenzaag of een hydraulische zaagmachine.

Betonboren en betonzagen

Hakken en zagen

Zagen (met diamant) of uithakken van sparingen in wanden en vloeren ten behoeve van deuren, liften en trapgaten, alsmede sleuven en het stof- en geluidsarm slopen van alle soorten beton- en steenconstructies. Wij zagen tot 400mm diepte, in onder andere: betonwanden, betonvloeren, metselwerken, m.b.i.-steen, elementen en asfalt.

Boren met diamant

Boren van gaten ten behoeve van doorvoeringen in vloeren en wanden met standaarddiameters tot Ø 1200 mm, waarbij boordiepten tot meer dan 7 m. mogelijk zijn.

Frezen

Het inzagen van sleuven ten behoeve van water-, elektriciteits- en overige leidingen in renovatie en nieuwbouwprojecten. Onze hak-, boor-, frees- en zaagtechnieken voldoen aan de meest actuele eisen, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. MDR heeft een jarenlange ervaring met dergelijke materieel en zet deze ervaring graag in voor haar klanten. Wij onderhouden, repareren en keuren volgens NEN 3140 klein elektrisch gereedschap.

Kwarts problematiek

Kwartsstof is schadelijk voor de gezondheid. De vrijkomende hoeveelheid is afhankelijk van het kwartsgehalte in het materiaal en de soort bewerking. Bij MDR streven wij ernaar om zoveel mogelijk stof bij de bron weg te nemen, dus nat zagen en boren.

Wij zitten niet stil
Referenties