Kantoorpand

Sloop Kantoorpand Goirle

Voor één van onze vaste opdrachtgevers hebben we de totaalsloop van een voormalig kantoorpand in Goirle gerealiseerd voor de nieuwbouw van een duurzaam, multifunctioneel distributiecentrum. Hierbij hebben we het gehele pand ontdaan van herbruikbare materialen en is de terreininrichting rondom zorgvuldig verwijderd voor circulair hergebruik. Tevens hebben we het naastgelegen terrein geklepeld en ontdaan van groen om verder gereed te maken voor nieuwe ontwikkelingen.

Titel

Het kantoorpand betrof 3 verdiepingen, circa 1.000 m2 bebouwd en 4.500 m2 terreininrichting, dat we hebben verwijderd. Diverse vrijkomende materialen zijn in samenwerking met ons zusterbedrijf 2dehandsbouwmaterialen.nl voorzien van een tweede leven: isolatiemateriaal, het interieur, de deuren, straatwerk, etc. Na de sloopwerkzaamheden is het vrijgekomen puin op locatie mobiel gebroken om opnieuw toe te passen als fundatiemateriaal in de nieuwbouw. Hiermee hebben we het project in goede samenwerking met diverse partijen en onze opdrachtgever tot een voorspoedig einde gebracht!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit project of wat wij kunnen betekenen op het gebied van sloop, asbest of bodem? Bekijk alle referenties of neem contact met ons op.