Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Navigatie sluiten

Totaalsloop

Maton-de Rooy B.V. voert werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd onder het certificaat ‘Veilig en Milieukundig Slopen” (BRL SVMS-007).  Doordat wij ook in het bezit zijn van het Procescertificaat Asbestverwijderen en BRL 7000 Bodemsaneringen kunnen wij van A tot Z het werk voor u uitvoeren.

 

Ontzorging Opdrachtgever

In de voorbereidingsfase van het sloopwerk kunt u verzeild raken in diverse wet- en regelgevingen, Maton-de Rooy biedt daarom altijd mee aan om de voorbereidingswerkzaamheden met u samen of voor u uit te voeren. Denk hierbij aan het begeleiden van een asbestinventarisatie, aanvragen van een sloopmelding en afsluiten van nutsvoorzieningen. Na het slopen zullen wij de werkzaamheden gereedmelden bij de diverse instanties zodat u als opdrachtgever hierin wordt ontzorgd.
Selectief slopen en een duurzame verwerking van de afvalstromen is de laatste jaren steeds meer in opmars geraakt. Door onze eigen milieustraat en brede contacten door het land kunnen wij hierdoor 95% van de afvalstromen recyclen.

Plan van aanpak

Met een grondig opgezet plan van aanpak neemt Maton-de Rooy B.V. gestructureerd elk project ter hand. Er kan hierdoor veel tijd en geld worden bespaard, terwijl toch aan alle milieu-eisen en regelgeving wordt voldaan. Een goede werkvoorbereiding leidt tot betere samenwerking met de aannemer of opdrachtgever.

Totaalsloop

Maton-de Rooy B.V. biedt zijn diensten aan tegen marktconforme prijzen. Ook door nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven en onderzoeksbureaus is het voor ons mogelijk om een project in zijn totaliteit aan te nemen en topkwaliteit te leveren. Het gehele pakket van onderzoek, advies, begeleiding en directievoering tot en met de uitvoering van asbestverwijdering, sloop, funderingsloop, palen trekken en de oplevering van de schone bouwput.

Sloop in de wegen- en betonbouw

We bieden u jarenlange ervaring met sloopwerkzaamheden in de wegen- en betonbouw. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om voor u o.a. bunkers, viaducten en sluizen met behulp van de laatste slooptechnieken zorgvuldig te verwijderen.

Sloopwerken

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter

Door op de knop te drukken, bevestigt u akkoord
te gaan met de verwerking van uw gegevens
conform het privacybeleid

Komt u er niet uit?
Bel met MDR