Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Navigatie sluiten

Voor renovatie van particulier en zakelijk vastgoed

Renovatiesloop

Maton-de Rooy B.V. voert werkzaamheden uit voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd onder het certificaat ‘Veilig en Milieukundig Slopen” (BRL SVMS-007). Denk hierbij aan het slopen van een badkamer, keuken of toilet maar ook het leegslopen tot casco van een kantoorpand. 

 

Slopen is tegenwoordig een vak apart

Slopen gebeurt niet meer ‘zomaar’; het is een vak geworden. De steeds strengere voorwaarden en regelgeving bepalen de sloopwijze. Selectief slopen en een duurzame verwerking van de afvalstromen is de laatste jaren steeds meer in opmars geraakt. Door onze eigen milieustraat en brede contacten door het land kunnen wij hierdoor 95% van de afvalstromen recyclen.

Plan van aanpak

Met een grondig opgezet plan van aanpak neemt Maton-de Rooy B.V. gestructureerd elk project ter hand. Er kan hierdoor veel tijd en geld worden bespaard, terwijl toch aan alle milieu-eisen en regelgeving wordt voldaan. Een goede werkvoorbereiding leidt tot betere samenwerking met de aannemer of opdrachtgever.

Renovatiesloop

Maton-de Rooy B.V. is gespecialiseerd in renovatiesloop. Door onze jarenlange ervaring in de woningbouwsector kunnen wij ook grootschalige projecten op een verantwoorde en milieubewuste wijze uitvoeren.

Totaalsloop

Maton-de Rooy B.V. biedt zijn diensten aan tegen marktconforme prijzen. Ook door nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde bedrijven en onderzoeksbureaus is het voor ons mogelijk om een project in zijn totaliteit aan te nemen en topkwaliteit te leveren. Het gehele pakket van onderzoek, advies, begeleiding en directievoering tot en met de uitvoering van asbestverwijdering, sloop, funderingsloop, palen trekken en de oplevering van de schone bouwput.

Sloop in de wegen- en betonbouw

We bieden u jarenlange ervaring met sloopwerkzaamheden in de wegen- en betonbouw. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat om voor u o.a. bunkers, viaducten en sluizen met behulp van de laatste slooptechnieken zorgvuldig te verwijderen.

Sloopwerken

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter

Door op de knop te drukken, bevestigt u akkoord
te gaan met de verwerking van uw gegevens
conform het privacybeleid

Komt u er niet uit?
Bel met MDR