Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 28 14 68
Navigatie sluiten

Boren met diamant

Betonboren & zagen

Diamantboringen gebruiken we voor het doorvoeren van leidingen in vloeren, wanden en fundaties en voor onderzoek aan wallen, kademuren en wegen etc.
Zijn de uitsparingen rechthoekig dan wordt er niet alleen geboord maar ook gezaagd.

Krimpnaden in een betonvloer, aan-hechtingen tussen oud en nieuw, het strak afzagen van vloereinden en het inzagen van raam- en deurkozijnen zijn zo enkele voorbeelden.

Op wegen en vloeren wordt gebruik gemaakt van de betonbandenzaag of wordt eventueel de hydraulische zaagmachine ingezet.


Hakken en zagen

Zagen (met diamant) of uithakken van sparingen in wanden en vloeren, ten behoeve van deuren, liften en trapgaten, alsmede sleuven en het stof- en geluidsarm slopen van alle soorten beton- en steenconstructies. Wij zagen tot 400mm diepte, in onder andere: betonwanden, betonvloeren, metselwerken, m.b.i.-steen, elementen en asfalt.

Boren met diamant

Boren van gaten ten behoeve van doorvoeringen in vloeren en wanden met standaarddiameters tot Ø 1200 mm, waarbij boordiepten tot meer dan 7 m. mogelijk zijn.

“Frezen”

Het inzagen van sleuven ten behoeve van water-, elektriciteits-, en overige leidingen in renovatie-, en nieuwbouwprojecten.
Onze hak-, boor-, “frees”-, en zaagtechnieken voldoen aan de meest actuele eisen, zowel op het gebied van kwaliteit als op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Wet- en regelgeving schrijft voor dat materieel jaarlijks gekeurd wordt op veiligheid en functioneren. Maton-de Rooy heeft een jarenlange ervaring met materieel onderhoud en wil die ervaring graag inzetten voor haar klanten. Wij onderhouden, repareren en keuren volgens NEN 3140 klein elektrisch gereedschap.

Kwartsproblematiek

Kwartsstof is schadelijk voor de gezondheid. De vrijkomende hoeveelheid is afhankelijk van het kwartsgehalte in het materiaal en de soort bewerking. Bij Maton streven wij ernaar om zoveel mogelijk stof bij de bron weg te nemen, nat zagen en boren dus.

Betonboren & zagen

Offerte opvragen

Laat uw gegevens achter

Door op de knop te drukken, bevestigt u akkoord
te gaan met de verwerking van uw gegevens
conform het privacybeleid

Komt u er niet uit?
Bel met MDR