Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 78 25 14
Navigatie sluiten

Vacature Uitvoerder sloop

Dynamisch en vakkundig slopen met een sterke attitude: Maton de Rooy is een dynamisch sloopbedrijf in Waalwijk dat het kwalitatief en vakkundig uitvoeren van haar werken ten allen tijde voorop zet. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken (renovatie- en totaalsloop), asbestsanering en bodemsanering. Maton de Rooy maakt deel uit van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen door Noord-Brabant, Limburg en België. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en met oog op de generaties na ons. Samen sterk voor morgen!

Wij zijn op zoek naar Uitvoerder sloop (renovatie- en/of totaalsloop). Als uitvoerder sloop heb jij dagelijks de leiding over de diverse projecten en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor de gehele uitvoering op het gebied van personeel, kwaliteit, budget en natuurlijk planning. Hierbij is geen één dag hetzelfde en kom je op allerlei locaties. Je hebt een variatie aan projecten van diverse omvang, duur, complexiteit en werkzaamheden binnen woningen, gebouwen, fabrieken en meer!

Taken & verantwoordelijkheden

 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de diverse sloopprojecten.
 • Je stuurt onze medewerkers op de diverse locaties aan om de beste kwaliteit te realiseren.
 • Je verzorgt opnames voor nieuwe werken en bereidt deze voor t.b.v. de uitvoering.
 • Je behoudt en onderhoudt de contacten met de opdrachtgever, maar ook met overige derde partijen en je dient snel te kunnen schakelen in geval van calamiteiten.
 • Tot slot evalueer je jouw projecten met diverse betrokkenen en voer je het benodigde administratieve werk uit.

Je vindt bij ons altijd een project die past bij jouw kwaliteiten, kunde en ambities om te groeien. We zorgen voor elkaar en er wordt voor je gezorgd. Je staat er nooit alleen voor en kunt rekenen op hulp van collega’s bij problemen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt kennis van slopen, maar wat je niet weet, kun je bij ons leren.
 • Je bent communicatief sterk, computervaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten.
 • Je bent stressbestendig, administratief onderlegd en werkt probleemoplossend.
 • Je bent organisatorisch sterk en werkt resultaatgericht binnen een platte organisatie met korte lijnen.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • En tot slot ben je in bezit van een rijbewijs en VCA-VOL.

Wat mag je van ons verwachten?

We beschikken over een grote diversiteit en afwisseling in werkzaamheden en projecten. Je werkt met goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers en zorgen altijd dat we het benodigde en gewenste materieel in eigen beheer hebben. Dit maakt ons erg flexibel waardoor jij snel op aanvragen kunt reageren en diverse projecten gelijktijdig en secuur in uitvoering kunt hebben door Noord-Brabant, Limburg en daar buiten.

Tot slot zorgen we in onze organisatie voor elkaar. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekend salaris en een prettige manier van samenwerken. Deze functie valt binnen de Bouw CAO. Verder houden wij van pro activiteit en een resultaat- en servicegerichte houding! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!