Voor vragen kunt u bellen met +31 (0)416 78 25 14
Navigatie sluiten

Vacature Meewerkend voorman sloop

Dynamisch en vakkundig slopen met een sterke attitude: Maton de Rooy is een dynamisch sloopbedrijf in Waalwijk dat het kwalitatief en vakkundig uitvoeren van haar werken ten allen tijde voorop zet. We zijn gespecialiseerd in de uitvoering van circulaire sloopwerken (renovatie- en totaalsloop), asbestsanering en bodemsanering. Maton de Rooy maakt deel uit van de Heezen Bedrijven, een Nederlands familiebedrijf met ruim 300 medewerkers en vestigingen door Noord-Brabant, Limburg en België. Als familiebedrijf doen we dat vanzelfsprekend met veiligheid voorop, respect voor onze omgeving en met oog op de generaties na ons. Samen sterk voor morgen!

Wij zijn op zoek naar Meewerkend voorman sloop (renovatie- en/of totaalsloop). Als meewerkend voorman sloop heb jij dagelijks de leiding op het project en eventueel over meerdere projecten. Je bent en neemt de verantwoordelijkheid voor de aansturing uit van het van personeel op locatie en waarborgt de, kwaliteit-veiligheid en stuurt met de opdrachtgever aan op de planning. Hierbij is geen één dag hetzelfde en kom je op allerlei locaties. Je hebt de ambitie om mee te werken aan gevarieerde projecten van diverse omvang, duur, complexiteit en werkzaamheden binnen woningen, gebouwen, fabrieken en meer.

Taken & verantwoordelijkheden

 • Je draagt zorg voor de veiligheid tijdens de uitvoering.
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van jouw sloopproject(en).
 • Je stuurt onze medewerkers en inhuurkrachten op de werkvloer aan om de beste kwaliteit te realiseren.
 • Je bespreekt de werkoffertes en volgorde van werkzaamheden.
 • Je behoudt en onderhoudt de contacten met uitvoerder van de opdrachtgever, maar ook met overige derde partijen en je dient snel te kunnen schakelen in geval van calamiteiten.
 • Tot slot evalueer je jouw projecten met diverse uitvoerders en voer je het benodigde administratieve werk uit voor de project locatie.

Je vindt bij ons altijd een project die past bij jouw kwaliteiten, kunde en ambities om te groeien. We zorgen voor elkaar en er wordt voor je gezorgd. Je staat er nooit alleen voor en kunt rekenen op hulp van collega’s bij problemen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt kennis van slopen, maar wat je niet weet, kun je bij ons leren.
 • Je bent communicatief sterk, computervaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten.
 • Je bent stressbestendig en werkt probleemoplossend.
 • Je bent organisatorisch sterk en werkt resultaatgericht binnen een platte organisatie met korte lijnen.
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en VCA-VOL.
 • En tot slot  je haalt voldoening uit een fijne samenwerking met je collega’s en een tevreden opdrachtgever.

Wat mag je van ons verwachten?

We beschikken over een grote diversiteit en afwisseling in werkzaamheden en projecten. Je werkt met goed opgeleide, gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers en zorgen altijd dat we het benodigde en gewenste materieel in eigen beheer hebben. Dit maakt ons erg flexibel waardoor jij snel op de vraag van de opdrachtgever kunt reageren en schakelen.

Tot slot zorgen we in onze organisatie voor elkaar. Je kunt rekenen op scholing, ondersteuning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekend salaris en een prettige manier van samenwerken. Deze functie valt binnen de Bouw CAO.
Verder houden wij van gezelligheid maar zeker ook  pro activiteit en een resultaat- en servicegerichte houding! Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!